Kategorie
 
 
 
 
 

Blog

16.02.2022

Německá značka s italskou DNA Bugatti se na jaře 2022 připravila v dostatečném předstihu a my proto víme, co budeme nosit! Představujeme Vám pánskou i dámskou kolekci, v koreji hraje prim styl a alternuje komfort.

Celý článek...
03.01.2022

Máte rádi krásné věci? Milujete dokonalou a stylovou obuv? Jsme na jedné lodi! Tak, jak jsme si na dárcích a radosti pro své blízké dali záležet během uplynulých Vánočních svátků, dáváme si na nich záležet i v novém roce.

Celý článek...
09.12.2021

Zatímco sněhová nadílka přináší radost dětem či lyžařům, dělá vrásky na tvářích nám všem jako nositelům zimních bot. Proč? Protože boty mohou v zimě promoknout (a že to není nic výjimečného!) a zejména zašpinit se od tajícího sněhu.

Celý článek...
07.11.2021

Tento typ bot lze nosit téměř pro každou příležitost. „Kotníky“ se nosí do společnosti, na vycházky do města, jednodušší modely se středně vysokými podpatky se hodí i do kanceláře. Kotníkové boty se výborně prodávají, protože jsou výborně kombinovatelné. Letošním favoritem našich zákazníků zůstávají béžové modely.

Celý článek...
06.11.2021

Papuče vždy byly a budou součástí našeho domácího komfortu. Dvojnásobně to platí v zimních měsících, kdy se už po bytě nebo po domě často nemůžeme procházet naboso. O víkendech, dovolených nebo během homeofficů se pohodlná obuv stává naším parťákem. Očekává se od ní pohodlí, že se bude snadno obouvat i zouvat a samozřejmě i patřičně zahřeje.

Celý článek...
05.11.2021

Kožené boty jsou ideálními botami asi pro většinu zákazníků a zákaznic. Platí, že čím kvalitnější svršek obuvi, tím je vyšší cena. Ne všechny kůže jsou ale stejné. Když si podrobně přečtete informace o materiálovém složení svého nového modelu, dozvíte se spoustu zajímavého. Co vám prozradí piktogramy?

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze