Kategorie
 
 
 
 
 

Proč nepromeškat náš velký zimní výprodej a jak v něm nakoupit co nejvýhodněji?

Hnědovlasá žena v bílé čepici, hnědém kabátě a hnědých zimních rieker kotníkových botách

1. Sepište si seznam

Nejprve se důkladně podívejte na svůj botník, potažmo šatník, a ujasněte si, jaké boty nebo doplňky hledáte. Pokud máte políčeno na více kousků, klidně si vše sepište. Zaprvé vám to pomůže se v obrovském množství položek ve výprodeji zorientovat a půjdete na jistotu, zadruhé tak zabráníte tomu, že si pořídíte pár bot podobný tomu, který už v botníku vlastně máte.

 2. Myslete na další sezónu

Možná si říkáte, že tuto zimu ve svých starších sněhulích ještě zvládnete. Ale opravdu se vám chce na začátku příští sezóny shánět nové za plnou cenu, když si je nyní můžete pořídit mnohem výhodněji? Až výprodejový pár na začátku příští zimy ve skříni objevíte, uvidíte, že si za svou praktičnost poděkujete.

bílé sněhule robel

3. Nakupte více za méně

Známe to všichni – využili bychom klidně troje kozačky (protože jedny se mnohem víc hodí ke kalhotám, druhé k sukni a ty třetí zase na večírek), ale vzhledem k běžné ceně těchto bot se musíme spokojit s jedním párem. Počkat, opravdu? Co když si boty pořídíte ve slevě tak výhodně, že se do stanoveného budgetu vejdou klidně dvoje? I to se může ve výprodeji stát, tak hledejte pečlivě!

4. Buďte odvážní

Máte pocit, že to ve vašem botníku začíná pomalu zavánět nudou, protože se v něm už pár let nic nezměnilo? Tak s tím pojďte něco udělat! Výprodeje jsou skvělou příležitostí k tomu vyzkoušet konečně něco nového a dát šanci stylům, které se tomu vašemu trochu vymykají. Co třeba zkusit obout bílé sněhule s kožíškem nebo kotníkové kozačky s robustní podrážkou?

5. Rychlost je důležitá

Bot ve výprodeji najdete spoustu, ale když si vyfiltrujete svou velikost a preferovaný typ a barvu, najednou jich výrazně ubyde. A protože se zboží ve slevě rychle vyprodává (a to obvykle znamená, že je pryč už nadobro), plyne z toho jediné – s nákupem neotálejte a pokud se vám daný pár bot líbí, rovnou si jej kupte. Později byste mohli litovat. 

kotníkové černé kozačky Bagatt

6. Slaďte se!

Už jste svůj vysněný pár (nebo páry) bot našli? Gratulujeme! Teď se ale zkuste zamyslet nad tím, jestli snadno zapadne do vašeho šatníku. Možná totiž přijdete na to, že se vám k nové obuvi bude hodit například šátek a šála, rukavice nebo rovnou nová kabelka. Proč si i tyto doplňky nepořídit se slevou, když je příležitost?

A teď už víte, jak ve výprodeji nakoupit s rozumem a přesně ty kousky, které hledáte a potřebujete. Tak pojďte prozkoumat, co všechno jsme pro vás příznivějšími cenovkami ozdobili!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze