Kategorie
 
 
 
 
 

Blog

07.02.2023

Blíží se nám svátek zamilovaných aneb Den svatého Valentýna, který oslavují všichni zamilovaní a každoročně připadá na 14. února.  Už po mnoho let je Valentýn ideální příležitostí strávit romantické chvíle se svými drahými polovičkami a zároveň je také potěšit nějakou maličkostí. Než Vám ale dáme tipy na dárky, pojďme se podívat, na historii celého svátku.

Celý článek...
27.01.2023

Dámské kozačky jsou neodmyslitelnou součástí ženského botníku. Jejich největší výhodou je, že jsou velice univerzální, a vy v nich tak můžete vyrazit nejen v zimních měsících, ale i v přechodném období. A co víc? Dají se kombinovat s mnoha různými outfity.

Celý článek...
08.12.2022

Svátky jsou už za dveřmi a vy stále přemýšlíte, čím překvapíte mužské zastoupení ve vaší rodině, pod stromečkem? I když se zdá, že dárky pro muže jsou jasná volba, ne vždy tomu tak je. Pojďte s námi za vánočními inspiracemi.

Celý článek...
14.11.2022

Pamatujete si na své dětství, na zasněžené louky, kopce, sáňky, dovádění v zimě a ve sněhu? V oteplovačkách, kamaších a sněhulích? Ano, zima byla sice dlouhá, silná, ale zábavná a snesitelná. Kolikrát byly naší oporou sice nepříliš moderní, ale zato praktické sněhule?

Celý článek...
04.10.2022

Dvě osoby se stejným číslem bot nikdy nemají nohy identické. To, co padne jedné nositelce, nemusí padnout té druhé. To, jak Vám ta která bota sedne, ovlivňuje tvar Vašich nohou. Speciálně to ovlivňuje šířka chodidla vpředu, v oblasti prstů (nejširší místo), obvod nártu a samozřejmě i šířka paty.

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze