Kategorie
 
 
 
 
 

Blog

09.01.2024

Všichni známe někoho, kdo zvládne prochodit celou zimu v běžných teniskách, ale ruku na srdce – to není zrovna ta nejkomfortnější varianta. Zimní boty v našich klimatických podmínkách rozhodně oceníte, a protože oproti běžné obuvi tolik nepodléhají vrtkavosti módních trendů, můžete si jich pořídit klidně víc bez strachu z toho, že budou v příští sezóně out. Jaké v botníku využijí muži i ženy?

Celý článek...
19.12.2023

I praktická věc může být osobní, pokud víte, jak na to. V bohaté nabídce kvalitních bot a krásných doplňků se pro každého z rodiny najde něco, co pod stromečkem udělá radost. Věnujte letos něco hodnotného a dokažte, že Vám na blízkých záleží.

Celý článek...
15.12.2023

Zima bez kozaček je pro většinu žen nepředstavitelná záležitost. Jenže najít ty pravé je často nadlidský úkol. Musí totiž padnout nejen našemu chodidlu, ale taky lýtku. A pokud se v tomto ohledu trochu vymykáte standardu, výběr se vám značně tenčí. Naštěstí jsou tu kozačky se širokou sárou, které se holeni dovedou skvěle přizpůsobit. Jak najít ty správné a na co dalšího myslet?

Celý článek...
11.12.2023

Doplňky jsou zvláštní věc. Už svým pojmenováním svádí k tomu, že je můžeme považovat za méně důležité části outfitu, realita je ale často přesně opačná. Mohou look tvořit, dodávat mu tvář, ukazovat naši osobnost a přitáhnout nejvíce pozornosti. A právě proto jsou také oblíbeným dárkem pro muže a ženy. Poradíme, s jakými doplňky (si) uděláte radost!

Celý článek...
31.10.2023

Podzim je na barvy a modely Tamaris bohatý! Věřte nám, když řekneme, že je z čeho vybírat. Na detailech záleží a na komfortu také. Poradíme Vám, jak se sladit do dokonalosti podle módních trendů, které diktuje letošní podzim.

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze