Kategorie
 
 
 
 
 

Italské sebevědomí v botách ukryté

Přenesme se společně na okamžik do historického centra přímořského města. Typickými úzkými italskými uličkami kráčí žena, která má nepřehlédnutelný čistý styl. Všechny oči z okolních kaváren spočinou na ní. Jednoduchá a přitom dokonalá. Sebejistý módní krok.. Hlavní motivací vzniku značky TT.BAGATT je touha inspirovat Vás a ukázat Vám, že tou ženou můžete být i Vy. Není důležité, jakým městem právě kráčíte, ale abyste kráčely sebevědomě s dokonalým stylem na nohou.

Forma se přizpůsobuje obsahu, ne naopak

Zrodila se s úmyslem přesvědčit všechny ženy, aby byly samy sebou. Módní harmonie s názvem TT.BAGATT si Vás získá svými mladistvými vzory v originálním provedení. Nad jejich výrobou drží ruku švýcarská společnost AstorMueller AG, která pečuje o Vaši spokojenost již více než 90 let. Kromě toho značka TT.BAGATT je také členem společnosti LWG, která dbá o zodpovědný způsob zpracování kůže. Čekají na Vás boty vyladěné k dokonalosti!

Úspěšná a krásná

Za každou oblíbenou značkou stojí lidé, kteří svoji práci milují a vkládají do ní vášeň. V TT.BAGATT věří, že krása je pocit, který vychází zevnitř a září až navenek. Značka TT.BAGATT vyrábí boty kvalitní i krásné zároveň. Aby se každá žena mohla cítit sebejistě a nádherně. Protože být sebevědomá v překladu znamená nalézt odvahu být autentická. Nebát se ukázat svůj nadčasový TT.BAGATT styl! Zamilujte se do sytých barev pravé kůže a najděte svůj dokonalý pár.

Vaše TT.BAGATT volba

Nechte se i Vy tuto sezónu zvábit dokonalostí TT. BAGATT. Přitažlivé kozačky a módní kotníkové boty ocení ženy, které přesně vědí, co od chladných zimních dnů očekávají. Klasickou černou a béžovou nabídku doplňují stálé trendy odstíny hnědé.

Pokud jsme Vás inspirovali, zvolte tuto sezónu design, který Vám rozumí. V nabídce našeho e-shopu hledejte značky, které vkusnými detaily dají módní tečku Vašemu outfitu. Jednoduše řečeno: Pokud toužíte najít styl, ve kterém se budete cítit každý den sebevědomě, přizpůsobte formu obsahu. Ne naopak ;).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze