Kategorie
 
 
 
 
 

Meziobdobí potřebuje kůži

Kritéria ideální přechodné obuvi jsou jasná, spolehlivá a dobře kombinovatelná! Vzhledem k tomu, že jsme ženy, čekáme samozřejmě od bot i něco víc. A málokdo vystihne naše náročné představy tak dokonale jako Regarde Le Ciel.

Španělská značka si získala mnoho z vás nejen proto, že splňuje všechny atributy kvality, ale každá bota je uměleckým dílem. Působivý cit pro styl umocňuje v inovativních detailech, které jsou zároveň poznávacím znamením. I na přelomu podzimu a zimy se lze obout jednoduše vkusně a s nápadem.

Ožijte v kůži

Zima už klepe na dveře, ale ještě nenadešla ta pravá chvíle pro kozačky a to je výzva pro milovanou klasiku - komfortní kotníčkovou obuv na nízkém podpatku. V této kategorii nabízí Regarde le Ciel hned několik stylových a nápaditých modelů. Silueta boty je navržena tak, aby dokonale kopírovala stavbu ženské nohy. O pohodlí zevnitř se postarají pěnové vložky s vysokou hustotou a odpruženou pamětí. Na hodnotě kvality přidává i vnější opracování kůže. Značka je jednoduše zárukou Vaší spokojenosti. Hladké, lesklé, s kožíškem či bez – ať už si vyberete kterékoli, značka Regarde le Ciel je jednoduše zárukou Vaší spokojenosti. Neboť kromě prémiových kůží a bezvadné výroby je nadčasový design tím, na čem si značka opravdu zakládá.

Klasika s originálním nápadem

Věrnost eleganci v tomto přechodném období znamená pouze jedno, kotníková obuv na podpatcích. Regarde le Ciel dbá v první řadě na pocit při chůzi. Jejich boty jsou posazeny na hrubších podpatcích, a proto se ani „na vyšší nožce“ pohodlí vzdát nemusíte. Přičemž neztrácíte ani na vzhledu, který svou originálností naplňuje i ty náročnější představy. Oblíbené podzimní modely naleznete ozdobené kovovými přezkami, zipem táhnoucím se podél celé boty či s jemným leopardím vzorem v černém provedení. Na detailech záleží! Pro práci s kůží jsou skuteční odborníci. Věděli jste, že boty, které vycházejí z jejich dílen jsou dokončovány ručně.

Kreativní specialita od Regarde

Ženy, které preferují španělskou značku, je rozeznají i na dálku. Boty na postupně zúženém blokovém podpatku, s oblou špičkou, sešité z několika různobarevných kůží jsou demonstrací všeho, co představuje Regarde Le Ciel. Aby však dotáhli svůj podpis k úspěšnému konci, nesmí chybět nápadné šněrování, které je tou pravou Regarde tečkou. Špičková kvalita, pohodlí i originální design. Při zpracování používají metody šetrné k životnímu prostředí. Všechno stejně důležité.

Počasí nám letos přeje, tak se nebojte osvěžit svůj botník novými šarmantními botami z kvalitních materiálů. Regarde le Ciel se řídí mottem: "Kůže botám vdechuje život." Jsme si jisti, že pokud si je obujete, oživíte svůj styl pořádnou dávkou španělského temperamentu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze