Kategorie
 
 
 
 
 

Blog

04.10.2022

Dvě osoby se stejným číslem bot nikdy nemají nohy identické. To, co padne jedné nositelce, nemusí padnout té druhé. To, jak Vám ta která bota sedne, ovlivňuje tvar Vašich nohou. Speciálně to ovlivňuje šířka chodidla vpředu, v oblasti prstů (nejširší místo), obvod nártu a samozřejmě i šířka paty.

Celý článek...
02.09.2022

V září nás čeká spousta vycházek, cesty do práce a v neposlední řadě je třeba chodit s dětmi do školy a do školky. Abyste nápor nového školního roku zvládali „levou zadní“, vyberte si kvalitní podzimní obuv, vždyť pohodlné boty jsou polovina úspěchu. Letní modely vyměníme za uzavřené lodičky, polobotky, mokasíny a tenisky.

Celý článek...
30.06.2022

Máte na nohou korkové pantofle? Nebo jste si právě vyzuli sandály s korkovou podrážkou? Nebo jste již vyzkoušeli i korkovou stélku v teniskách? Jaké mají Vaše boty, ve kterých je použit korek, výhody? Proč je tento materiál stále oblíbenější?

Celý článek...
07.06.2022

Konečně je zde červen a čas letních dnů a dovolených! Vyběhněte si do bazénu, k přehradě nebo odleťte si pro odpočinek k moři. Vystavte na obdiv své nohy na pláži a zatančete si v plážovém baru – naboso nebo ve stylových pantoflích. Dámské pantofle i letos nabízejí své nejkrásnější verze!

Celý článek...
24.05.2022

Zamilujte se do krásných bezoblačných dnů, přijďte na chuť letním bouřím! Kvalitní a dobře vypadající obuv je přesně to, co Vás může provázet během nejkrásnějšího období roku. Obujte se do barev, stylových prvků a komfortních designů.

Celý článek...
02.05.2022

Ne náhodou si při výběru bot dáváme pozor na materiál, z něhož jsou vyrobeny. Naše nohy v botách žijí a pokud si Vaše aktivity s tím kterým materiálem „nesednou“, může to být katastrofa jak pro Vaše nohy tak pro Vaši možná oblíbenou obuv.

Celý článek...
21.04.2022

Kabelky vnímáme jako nástroj, který odbřemení naše ruce od držení spousty věcí. Na druhou stranu však nevhodně používaná kabelka naše ruce může zatížit a stáhne s sebou i krk či dokonce záda.

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze