Kategorie
 
 
 
 
 

Vánoce klepou na dveře, doplňky máme výhodné!

tommi hilfiger zelená kabelka na rameno

Nejlepší doplňky jako dárek pro ženy

Pokud chcete jakoukoliv ženu ve svém životě potěšit dárkem v podobě doplňku, je důležité na něj nenahlížet pouze z praktické stránky. Estetika, to je to, na co byste se měli zaměřit, ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu.

Kabelka

Nebojíte se trochu zariskovat? Pak se poohlédněte po dámské kabelce. Není úplně snadné trefit se v tomto ohledu do vkusu, ale pokud se vám to povede, obdarované ženě vyrazíte dech. A to za trochu riskování stojí. Při výběru vám nejlépe napoví šatník dané ženy a její dosavadní sbírka kabelek. Převládají spíše tlumenější, nebo výraznější barvy? Jednoduchost, nebo vzory a potisky? A dává přednost kabelkám do ruky, nebo přes rameno? To všechno vás navede tím správným směrem.

Peněženka

Peněženka je krásným dárkem, je ale třeba vzít v potaz nemálo specifických požadavků. Nejspíš to totiž znáte sami – někdo dává přednost velkým peněženkám, kam se vejdou všechny karty, bankovky i mince, jiný se bez přihrádky na drobné obejde a potřebuje jen to, aby se mu peněženka pohodlně vešla do kapsy. Dobře tak prozkoumejte současnou peněženku obdarované a při výběru se držte daného stylu.

Galanterie

Možná se vám na první pohled nezdá dárek z kategorie galanterie jako nejoriginálnější, ale věřte nám, každá žena kvalitní rukavice nebo šátek ocení. Pokud si totiž tyto věci kupujeme sami, máme občas tendence na nich šetřit. Vy jim tak můžete vdechnout kapku luxusu.

Nejlepší doplňky jako dárek pro muže

Zatímco u žen je na prvním místě většinou design, u mužů vítězí praktická stránka. Při výběru pánského doplňkového zboží se tak zaměřte na kousky, které nejlépe naplní jejich každodenní potřeby.

Batoh

Trefou do černého bude v tomto ohledu jednoznačně batoh. Pojme všechny nezbytnosti pro cestu do práce i za dobrodružstvím a pokud zvolíte správný design, nosí se dnes i k elegantněji laděným outfitům. Při výběru se orientujte také podle množství a podoby kapes.

Taška

Je batoh pro obdarovaného přece jen ležérní až příliš? Pak sáhněte po pánské tašce. Do kanceláře se bude hodit větší model, do kterého se vejde notebook i svačina pro hektické dny, na běžné nošení zase menší crossbody varianta na všechny nezbytnosti, které se ne vždy vejdou do kapes.

Opasek

Otázku praktičnosti naplňuje také pásek. Chtějte kvalitu a vybírejte z kategorie kožených opasků, které budou outfit zdobit dlouhé roky. Vhodnou velikost snadno poznáte třeba podle kalhot obdarovaného a vám tak stačí vybrat podobu spony a barvu. Černá nebo hnědá jsou sázkou na jistotu, ale extravagantnějším mužům udělají radost výraznější barvy nebo třeba originální alternativa – šle

Nezapomínejte na sebe

A ještě jedna dobrá zpráva: Vánoce klepou na dveře, doplňky máme výhodné! Aktuálně si je totiž můžete pořídit se slevou 20 %. Pokud vám při výběru dárků pro své blízké také něco padlo do oka, můžete si tak bez výčitek udělat radost i sami sobě. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze