Kategorie
 
 
 
 
 

Připravte se na zimu a obujte se teple a komfortně!

Úkol je zní tedy jasně – teplo, pohodlí a stylový design – to vše by vaše nová zimní obuv měla obnášet! Lámete si hlavu nad tím, jaké boty jsou pro vás ty pravé? Vsaďte na zateplenou kotníkovou obuv, kterou u nás na e-shopu najdete v hojném množství a vězte, že uspokojí i ty nejnáročnější z vás!

Proč kotníkové boty?

Věděly jste, že kotníkové boty jsou v současné době asi tím nejpopulárnějším módním trendem ve světě obuvi? Jsou velmi univerzální a nezklamou vás téměř v žádném ročním období. Na podzim a v zimě vám budou dělat skvělého parťáka, který vás příjemně zahřeje a zároveň poskytne ten pravý komfort. Nebojte se je obout ani na jaře, kdy je zima sice už pomalu na odchodu, ale teploty se drží stále nízko.

Na podpatku nebo bez?

Pokud jste milovnicemi bot na podpatcích a potrpíte si na elegantní design, vyzkoušejte luxusní značky jako Marco Tozzi či ETIMEĒ a budete neodolatelná! Hledáte u svých bot starou dobrou klasiku, která je zároveň kombinací elegance a pohodlnosti? Doporučujeme sortiment německé značky obuvi Tamaris.

Preferujete spíše praktičnost a držíte se raději při zemi? Vsaďte na dámskou zateplenou obuv značek Mustang, Rieker či Skechers. Rády byste se cítily ve svých nových botách výjimečně? V tom případě vsaďte na oblíbenou značku Bugatti, která nabízí širokou škálu barev a stylů, se kterými budete jedinečná!

Pastelově růžová nebo ohnivě červená? Vše je povoleno!

Už jste asi slyšely, že fantazii se meze nekladou a u módy to platí obzvlášť! Dobám, kdy byly povolené jen pevně dané barevné kombinace, totiž už dávno odzvonilo!

Dnešní svět módy a obuvi je opravdu pestrý a vy se proto nemusíte bát kombinovat nejrůznější barevné kombinace.

A jaké že barvičky frčí letos nejvíce? Můžeme vám říct, že je jich plná škála – veškeré odstíny šedé, stříbrná, béžová, ale také neobvyklá ohnivě červená nebo pastelově růžová! Milovnice klasiky a jednoduchosti nešlápnou vedle ani s černou nebo bílou. To vše a mnohem více najdete u nás na Robelu.

Nezapomínejte na pohodlí

Není tajemstvím, že s přibývajícím věkem člověk pomýšlí nejen na design, ale hlavně také na pohodlí! Už jsme si řekly, že ty pravé zimní boty by měly být správně zateplené a vodotěsné, a aby byly těmi nejlepšími parťáky, musíte se s nimi každý krok cítit jako v bavlnce.

Nepodceňujte proto výběr svých zimních bot a pohlížejte na to, z jakých materiálů byly boty vyrobeny, jakou mají stélku a oporu chodidla. Nezapomeňte ani na to, že by zimní boty měly být o něco větší, než je vaše běžná velikost, aby se prsty při chůzi mohly volně pohybovat.

Tak už víte, jaké si vyberete?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze