Kategorie
 
 
 
 
 

Blog

20.06.2023

Sandály a pantofle jsou velkým trendem léta 2023. Stačí se podívat na letošní kolekce na světových molech. V šatníku si proto i vy letos určitě udělejte místo pro stylové dámské pantofle, které umí být dokonalým šperkem pro vaše nohy. Které modely si ovšem vybrat?

Celý článek...
08.06.2023

Správný výběr svatební obuvi může ze svatebního dne udělat nezapomenutelný zážitek, ale také noční můru. A to i v případě, že jste pouze hostem. Proto vám v tomto článku představíme několik úžasných tipů, které vám pomohou vybrat ten správný pár.

Celý článek...
22.05.2023

Už si nemusíte vybírat mezi elegancí a pohodlím. Noste to, co se vám opravdu líbí a ciťte se přitom sama sebou. Proč dělat kompromisy, když můžete mít boty se vším, co žádáte. Vneste více ladnosti do běžných dnů s novou značkou obuvi pro ženy, které milují dokonalá řešení.

Celý článek...
25.04.2023

Tenisky přestaly být již několik let spojovány jen se sportovní obuví a staly se prvkem každodenního outfitu tisíců lidí. Co je „in“ ve světě tenisek v roce 2023? Jaké jsou trendy pro zmiňované značky v rámci obouvání tenisek? Odpovědi na otázky se dozvíte v našem článku.

Celý článek...
06.04.2023

Ale ano! Pokud ráno při otevření okna uslyšíte ulicí znít zvuk podpatků, víte že je ten správný jarní čas. Celou zimu na ně jedním očkem nakoukáte a těšíte se kdy je už vezmete provětrat a konečně je to tady! Takže oprášit lodičky milé dámy a vzhůru do slunečních ulic! No schválně... Kolik kousků se najde ve Vašem botníku?

Celý článek...
29.03.2023

Určitě znáte ten pocit, když konečně naleznete ty pravé pro vás. Jak si je však užít, aniž byste je nezničili hned první léto? Na to existuje jen jediná odpověď – pravidelná údržba. Nevíte jak na to? Zde je návod, jak vyčistit tenisky, aby vypadaly zase jako nové.

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze