Kategorie
 
 
 
 
 

Tajemství stylového jara – polobotkám se opravdu daří!

Rieker polobotky

Dámské polobotky? Platformy a lesk

Dámské polobotky v poslední době nabraly na oblibě. Zatímco v předchozích letech je z centra pozornosti trochu vystrkovaly tenisky, letos se zdá, že přebírají pomyslné módní žezlo v plné parádě. Po jakých stylech se poohlížet?

Platformy jsou v kurzu

Rádi byste si přidali pár centimetrů, ale jehlové podpatky nejsou nic pro vás? Máme rafinované řešení – obujte polobotky na platformě. Je jen na vás, jak vysoká bude a zda ji doprovodí také robustní podpatek, další z velkých trendů. V každém případě jde o stylové a stále komfortní řešení.

Ukažte lesk

Matné, nebo lesklé? Zdá se, že tato otázka je v nové sezóně zodpovězená. Lesklé boty hrají prim a jsou skvělou příležitostí, jak upoutat pozornost. A v jaké barvě vyniknou nejvíce? S černou nebo tělovou rozhodně nešlápnete vedle.

Ozdobné spony jako must-have

Patrně jste tento trend nepřehlédli ani v případě, že vás nové módní tendence nechávají chladnými. Spony, ať už ve zlatém, stříbrném nebo umělohmotném provedení, a polobotky prostě tvoří nerozlučný pár a dodávají botám šmrnc a hravost. I ležérní a minimalistický outfit posunou na nový level a ladí jim to s kalhotami i sukní.

 

Ukažte svou tvář v pánských polobotkách

Zatímco u dámských variant mají hlavní slovo aktuální trendy, pánské polobotky se drží spíše klasického vzhledu. Díky tomu najdete v těchto botách společníky na dlouhé roky. Stačí si jen vybrat, jaký styl vám padne.

Semiš pro ty, co chtějí vyniknout

Váš styl je spíše elegantní, ale zachovává si jistou dávku ležérnosti. Baví vás být vidět a boty pro vás nejsou jen nezbytná část outfitu, ale důležitý doplněk, o který se také rádi staráte. Pokud jsme právě popsali vás, zaměřte svou pozornost na semišové pánské polobotky. Ano, vyžadují trochu více péče než jiné boty, ale odmění se vám pohodlným nošením a lookem, který má styl.

Nestárnoucí krása kožených polobotek

Jestliže nosíte dennodenně do práce oblek, nebo hledáte ideální boty k moderně střiženému kabátu, jen těžko budete hledat lepší variantu polobotek, než je ta kožená. Výhoda tohoto materiálu je, že dokáže odolávat nejen nejrůznějším povětrnostním vlivům, ale také zubu času. Stejně trendy jako dnes budete v kožených botách i za pár let. Obzvlášť, pokud sáhnete po černé barvě. Ale nemusíte se omezovat jen na ni. Punc originality vnese do vašeho outfitu třeba i pár bot v šik koňakovém tónu.

Ve sportovním duchu

Pohodlí nade vše – jestliže se řídíte tímto mottem i při oblékání, pak vám možná nejlépe sednou polobotky ve sportovním stylu. Můžete sáhnout po variantě se svrškem ze síťoviny, botách bez tkaniček, které jednoduše obujete během vteřiny, nebo modelech ve výrazných barvách, jako je žlutá a zelená. Z práce se v nich můžete vydat rovnou na procházku nebo třeba minigolf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze