Kategorie
 
 
 
 
 

Blog

04.10.2023

Babí léto pro nás připravilo pár milých teplých okamžiků, abychom se s létem rozloučili a na podzim se připravili. Ale pravdou je, že rána jsou už stále chladnější. A to je ta správná chvíle, kdy zateplené tenisky budou ideální volbou. Vaše nožky zahřejí v komfortu a stylu. Kromě toho budou tou dokonalou tečkou vrstveného outfitu. Ukažte chladným ránám, že se jich nebojíte a poslední pozdravy léta si zkrátka užijete!

Celý článek...
21.07.2023

Kůže je jedním z nejušlechtilejších a nejlepších materiálů pro výrobu obuvi, protože oběma – botám i nohám – umožňuje „dýchat“. Obuv vyrobená z kůže je navíc maximálně odolná a pohodlná. Pořídili jste si nové kožené lodičky a chcete je trochu roztáhnout, aby byly ještě pohodlnější? Internet je plný návodů, jak roztáhnout nejrůznější koženou obuv. V našem článku se budeme věnovat tématu, jak roztáhnout lodičky z kůže, a učinit je tak měkčími a pružnějšími.

Celý článek...
21.07.2023

Jsou stylové, hřejivé a tak příjemné na dotek! Ale taky semišové boty zrovna nepatří k nejpraktičtější obuvi pod sluncem. Právě kvůli jemnosti materiálu jsou na nich hned vidět veškeré skvrny od bahna či soli, stejně tak je snadné je rychle odřít. A protože vlhko semiši zrovna nesvědčí, nestrčíte je do pračky jako oblíbené tenisky.

Celý článek...
13.07.2023

Je tu léto. Období, kdy se slunce tyčí vysoko na obloze ve své plné kráse téměř celý den a lákavě dopadá na vodní hladinu. Osvěžující zážitek vody a teplo slunce k létu prostě patří. Pokud se však chcete připravit na jedinečné letní dobrodružství skutečně důkladně, nesmíte zapomenout na tak důležité věci, jako jsou krém na opalování, plavky a samozřejmě plážovky neboli žabky.

Celý článek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze