Kategorie
 
 
 
 
 

Výprodej, bez kterého není leden

Jelikož do nových letopočtů vstupujeme (koneckonců, jako vždy) i s předsevzetím více šetřit a méně utrácet, nakupujeme boty výhodně a v hledáčku nám svítí magické slovo výprodej.

Výprodej obuvi je jedno z mnoha potěšení na začátku každého roku, jinak poměrně nezáživné měsíce jako leden a únor nemají smysl... Venku stále vévodí paní Zima, je nejlepší čas vychytat kvalitní modely kozaček a zateplených bot, jejichž cena, stejně jako venkovní teplota , postupně klesá. Na našem e-shopu klesají ceny ověřených modelů i novinek. Kde jinde koupíte kožené kozačky i za polovinu?

Suverénně nejprodávanějšími značkami této zimní sezóny jsou Gerry Webber, Skechers, Tamaris, Ara,  Epica, Bugatti, M&G a Rieker. Vysoké kozačky či šněrovací boty zkvalitní Vaše kroky příjemnými svrškami, zahřejí kožešinkami a pojistí Vás flexibilními a lehkými podešvemi.

Online výprodej stojí za povšimnutí

Zatímco mnozí prodejci dávají do slev mimosezónní artikly, takže si v lednu můžete nakoupit letní sandály či nazouváky k bazénu, u nás se pohodlně a levněji obujete i sezónně. Nejžádanějšími jsou kotníkové boty, klasické kozačky a zateplená sportovní obuv. Pánové sahají po zateplené kotníkové obuvi, která dokonale pokryje potřeby jejich aktivit a samozřejmě počasí. Zhmotňují se ve značkách Bugatti, Rieker, Mustang, Dockers či M&G s technologií J-Tech. Už není na co čekat!

Obujte se do komfortu a stylu dříve, než se Váš oblíbený model vyprodá! Pokud ještě své srdeční eso nemáte, inspirujte se našimi bestsellery – dámy a pánové. Výprodej není o štěstí. Vítězí zájem a rychlá reakce :)

Vstoupili jsme do roku 2022 a Vy se nemusíte bát, že zimní slevy jsou jediné, které Vám nabídneme. Těšíme se, že i letos přeje Dokonalosti k Vašim nohám. Stále jsme v období, kdy drží žezlo zima, ale už ve chvíli, kdy ledy roztají, vítr utichne a bouře se stáhnou, budeme připraveni nabídnout Vám pravý kus jara. Přineseme Vám nové polobotky a tenisky, vybereme výhodné sandály, balerínky a letní obuv od nejlepších výrobců. Než zaklepe na dveře podzim, přijdou opět sezónní slevy a podzimní Robel nákupy. Black Friday je u nás déle než jeden jediný víkend! Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a budete mít přehled o novinkách i věrnostní slevu. Kráčejte i nadále s e-shopem Robelshoes.cz!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze