Kategorie
 
 
 
 
 

V lednu máme totální výprodej obuvi. Věděli jste?

Každoroční povánoční výprodej známých značek obuvi je opět zde. Těšíte se? V našem výprodeji najdete vaše oblíbené známé značky jako Rieker či Buggati, ale také méně známé značky, které však kvalita obloukem neobešla!

Náš lednový výprodej je jedinečný v tom, že jsou v něm kvalitní kousky za jedinečné ceny a takový výprodej máme jen jednou za rok. Zlevněná nabídka je proto široká. Nejvíce vyhledávanou značkou ve výprodeji je německá značka Rieker.

Výprodej značky Rieker

Boty Rieker používají kvalitní kůži, textil, odlehčené materiály, extrémně měkké stélky a funkci Antistress. Tato funkce představuje schopnost boty přizpůsobit se vašemu chodidlu, a tak zajistit maximální komfort. Rieker zakomponoval do svých modelů také speciální podešev, která tlumí náraz při chůzi. Proto jakýkoli dlouhý den by na Vás čekal, můžete se spolehnout, že boty Rieker jsou ideálním společníkem.

Výprodej značky Rieker

Výprodej značky Buggati

Obuv Bugatti má hned několik výrobních technologií, díky kterým si ji od prvního dne zamilujete. Vzpomeňme mimo jiné TEX membránu, která zajišťuje voděodolnost a zároveň umožňuje obuvi „dýchat“. „Genial Light“, novodobá vysoce kvalitní stélka dělá z této obuvi boty lehké jako pírko.

Výprodej značky Buggati

Výprodej značky Gabor

Gabor představuje tu nejlepší trojkombinaci, která vás přesvědčí, že toto je ta správná volba. Cit pro módu, abyste vždy byli šik, inovační technologie, aby Vám byl komfort neustále v patách a tradiční obuvnické řemeslo, aby kvalita byla ta nejvyšší.

Výprodej značky Gabor

Výprodej značky Marco Tozzi

Marco Tozzi značka pro moderní ženu. Nabízí vzrušující nové textury jako jsou lesklé povrchy či semiš v hlubokých odstínech.

Výprodej značky Marco Tozzi

Výprodej značky Olivia Shoes

Věděli jste, že boty a doplňky Olivia shoes se vyrábějí na Slovensku? Tato příjemná módní obuv má již 20letou historii a nabízí dynamické a stylové kousky.

Výprodej značky Olivia Shoes

Výprodej značky Regarde Le Ciel

Elegance, různé druhy kůže a praktičnost to jsou „ingredience“ značky Regarde Le Ciel, která vznikla ve Španělsku. Podívejte se na nabídku i této značky u nás na Robelshoes.cz.

Výprodej značky Regarde Le Ciel

Výprodej značky Tamaris

Známá módní značka Tamaris je láskou nejedno naší zákaznice. Robelshoes.cz přináší dokonalost k Vašim nohám. Přináší proto i bohatý průřez z aktuálních kolekcí Tamaris, ať už jde o zimní holínky, kotníkové boty, polobotky, sandály nebo lodičky.

Výprodej značky Tamaris

Výprodej značky Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je značka, kterou můžete nosit každý den. Tato značka je známá hlavně v oděvním průmyslu, avšak boty a doplňkový sortiment Vám nabízí jedinečnost typickou pouze pro tuto značku.

Výprodej značky Tommy Hilfiger

Výprodej značky S. Oliver

Svým zákazníkům nabízí konzumní módu za přijatelnou cenu. Proto si produkty s.Oliver našli oblibu zejména mezi mladší a střední generací, které hledají módní trendy, jež jsou zároveň dostupné.

Výprodej značky S. Oliver

V našem portfoliu ovšem nenajdete jen tyto značky ale mnoho dalších. Vyzkoušet můžete také méně známé značky, které Vás překvapí svou kvalitou a výhodnou cenou. Podzimní a zimní obuv je ve výprodeji ve slevě až do -50%. V této akční nabídce natrefíte i na jarní a letní kousky za bezkonkurenční cenu a jste „ready“ na další sezónu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze