Kategorie
 
 
 
 
 

Slunce, voda, plážovky! Jaké dámské sandále a žabky vybrat?

Nerozlučná dvojice: slunce a voda

Pláže jsou místem, kde se potkává slunce a voda. Jedná se o místo odpočinku a zábavy, které nabízí nekonečné možnosti relaxace, ať už chcete ležet na plážové osušce a číst si oblíbenou knihu nebo se procházet podél vody, či si hrát s míčem se svými přáteli. Ke všemu potřebujete správnou obuv a ideální pro letní radovánky jsou bezpochyby dámské plážové pantofle, často nazývané také jako žabky. Jsou speciálně navrženy tak, aby byly maximálně pohodlné při pohybu po písku, ale využijete je však i jinde. Jsou lehoučké, ale na druhou stranu vyrobeny z kvalitních materiálů, a tak i velmi odolné. Nemusíte se bát ani doteku s vodou či pískem.

Jsou praktické a zároveň i stylové, což z nich činí ideální volbu pro každodenní letní dobrodružství. Využijete je během letní procházky po sluncem zalitém městě, můžete s nimi posedět na květy poseté louce při pikniku nebo si vychutnat osvěžující zmrzlinu či míchaný drink na terase. Plážovky vás budou provázet během celého léta!

Každá z nás by alespoň jedny kvalitní dámské sandále či plážovky měla mít ve svém šatníku. Jelikož jsme však ženy, potřebujeme jich rozhodně mnohem víc. U nás si proto máte z čeho vybírat.

Letní móda: Bagatt, Gant, Tommy Hilfiger, Tamaris

Vybírat můžete z několika značek letní obuvi. Značka Bagatt se například specializuje na elegantní a luxusní boty. I jejich dámské sandále a pantofle jsou do detailů propracované a vyznačují se kvalitními materiály. Značka Gant je známá klasickou elegancí a nadčasovým designem. Jejich letní obuv je stylová a zároveň funkční. V nabídce mají množství plážových pantoflí, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, a proto jsou pohodlné i během parných letních dnů. Navíc v nich budete vypadat skvěle na každé pláži. Ikonickou značkou je Tommy Hilfiger. Značka propojuje sportovní styl s elegancí. Jejich letní obuv, a to včetně plážovek, se vyznačuje moderním designem, výjimečnou kvalitou a propracovanými detaily. Zmínit musíme také značku Tamaris zaměřující se na stylovou obuv, která je zároveň i velmi pohodlná. Jejich letní pantofle jsou navrženy s důrazem na anatomii nohy, což umožňuje jejich pohodlné celodenní nošení.

Bez ohledu na to, zda preferujete luxus, klasickou eleganci, sportovní styl nebo pohodlí, u nás si jistě vyberete.

Užijte si letní radosti

Plážovky si získaly obrovskou popularitu. Jsou lehké, pohodlné a hodí se zejména k neformálnímu letnímu stylu. Vyrobeny jsou většinou z měkkých a prodyšných materiálů, proto v nich noha přirozeně větrá, nepotí se a při chůzi plážovky zajistí pocit maximálního pohodlí. Můžete je nosit v kombinaci se sportovním oblečením, jako jsou např. legíny či šortky. Nosí se ale i s dlouhými letními šaty, maxi sukněmi, tunikami či dalšími romantickými letními kousky. Dokonale se hodí také k plavkám a plážovým šatům. Žabky a dámské sandále zkrátka podtrhnou váš styl a zároveň vašim nohám poskytnou komfort během celého dne stráveného na pláži.

Obujte si plážovky a vychutnejte si léto! Vydejte se na pláž, opalujte se na slunci, nechte vodu hladit vaši pokožku a slunce ať vás hřeje na tváři. Vezměte si je na procházku přírodou a užijte si trávu pod nohama a poslouchejte zvuky přírody. Jděte na piknik s přáteli nebo rodinou. Navštivte hudební festival a tancujte pod širým nebem. Nechte se obklopit hudbou a energií davu. Jen v plážovkách se můžete pohybovat svobodně a užívat si každého letního okamžiku.

A nezapomeňte! I letní obuv vás může skvěle reprezentovat. Experimentujte proto s různými barevnými variantami a vzory. Vyberte si ty, které nejlépe vyjadřují váš styl a osobnost a zkombinujte je se svými oblíbenými letními outfity.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze