Kategorie
 
 
 
 
 

Sandály a pantofle – letní šperky pro vaše nohy

pantofle s podpatkem

Připravili jsme pro vás krátký přehled top kousků pro toto léto! Podívejte se, které boty jsou momentálně „in“ a jak si díky dámským pantoflím vytvoříte dokonalou vizáž.

Korek a kožešina vládnou i tuto sezonu

Kolekce pro letní sezonu 2023 jsou doslova protkané poutavými návrhy dámských pantoflí. Mezi nejoblíbenější modely nejen této sezony se řadí například korkové pantofle.

Právě značka Tamaris má ve své nabídce korkové pantofle, které mají výrazné detaily jako přezky, metalické úpravy a dvojité podrážky. Dalším hitem, jenž si zachovává své prvenství ještě z minulých sezon, jsou pantofle s kožešinou krásně se hodící k pastelovým šatům nebo džínovým šortkám ve světlých odstínech.

korkové sandály na platformě

Heslo: Třpytky a ozdoby

Pokud jste milovnicí třpytek, máme pro vás skvělou zprávu! Léto 2023 se nese ve znamení výrazných kousků, mezi které patří právě i sandály a pantofle zdobené třpytkami. Doporučujeme nepřehlédnout dámské pantofle se zirkony nebo perlami, zejména v metalickém provedení. Značka Alma en Pena je takovými návrhy sandálů, které se dokonale hodí k jednoduchým midi sukním, ke krátkým kalhotám, košilovým šatům nebo květinovým šatům s volánem vespod, proslulá.

Hitem letošního teplého období jsou také sandály a pantofle zdobené výraznějšími řemínky. Doporučujeme je zkombinovat například s maxi šaty nebo plisovanými širšími kalhotami. A jestliže máte chuť na look hodný akci Fashion Week, zvolte dámské pantofle s hranatou špičkou!

zelené sandály a pantofle

Nestárnoucí vysoký podpatek

Není žádným tajemstvím, že vysoký podpatek je v módě dlouhá léta, a tak to zůstává i tuto sezonu. Toužíte-li své postavě přidat opticky pár centimetrů navíc, vsaďte na sandály a pantofle s podpatkem. Dokonalé kousky takových modelů naleznete u značek Epica nebo Menbur. Ty skvěle prodlouží vaši postavu a zvýrazní nohy. Chcete, aby vaše nohy vypadaly ještě lépe? Přidejte k obuvi na podpatku/klínku tenký řetízek na chodidlo.

Upřednostňujete klasické ležérní sandálky či pantofle? Vyberte klínové korkové modely v běžných barvách. Takové kousky nabízí značka Marila. Sladíte je opravdu se vším, například tedy s květinovým vzorem nebo ažurovým kompletem. Klínový podpatek se nebojte nahradit i nízkým jehlovým podpatkem. Pantofle na tzv. kachním podpatku jsou elegantní a můžete je kombinovat třeba s nadýchaným topem s drobnými kvítky či hladkými šortkami.

Pokud i vy hledáte skutečně kvalitní letní obuv různých stylů, prohlédněte si naši nabídku. U nás to hýří všemi variantami a těmi nejstylovějšími modely.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze