Kategorie
 
 
 
 
 

RIEKER - Tajemství komfortního podzimu

Tato oblíbená značka kraluje na trhu již několik let. A proto i naše rozhodnutí začlenit značku Rieker mezi prvními do naší nabídky bylo jednoznačné. Je synonymem pohodlí, které je mimo jiné i mimořádně stylové.

Švýcarská společnost má bohaté zkušenosti s výrobou obuvi, pokud bychom šli do hloubky, je to již více než 100 let. Začínala v Německu jako rodinný podnik, který vyráběl komfortní boty pro bohaté Italy. Jejich pověst se brzy rozšířila po celé Evropě a v současnosti vede tuto prosperující společnost již pátá generace. Německá preciznost a kvalita i díky dlouholeté tradici z nich učinily uznávanou značku, které nedokáže jen tak leckdo konkurovat. Jejich kolekce již léta určují trendy pro nadcházející sezónu a ani tento podzim tomu nebude jinak.

Podzim není pouze černý

Všichni dobře víme, že když se loučíme s létem, loučíme se vlastně i s pestrými barvami. A podzimní boty s sebou na scénu přinášejí spíše tmavé barvy. Letos to ale bude v nové kolekci značky Rieker o něco pestřejší. Dámské modely obohatili o zemité barvy v kombinaci s módními detaily v podobě řetízků, lemů nebo světlejších vzorů, které kotníkové boty vytrhnou z tmavé monotónnosti. V pánské kolekci musíme říct, že koňaková barva bude nesmírně chic a žádaná. Sladit se do sychravých dnů nebude problém!

Najděte si své pohodlí

Polobotky, mokasíny se hlásí o slovo! Platformy, hrubé podpatky, nebo se rozhodnete pro klasický design? Rieker přináší široký výběr modelů, jejichž výraznou předností bude stylový komfort. Každý z Vás si snadno najde svou ideální volbu pro všední dny.

Safari i ve městě

Název „Winter safari“ prozrazuje, že tuto zimu na nás nuda nečeká! Podzimní i zimní nabídka se zkrátka velmi chytře vyhýbá černé barvě a snaží se obohatit zimní boty o barvy. S Rieker neuděláte žádný krok vedle, ale trefíte se přímo do černého. Seznamte se s Rieker novinkami!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze