Kategorie
 
 
 
 
 

Prodali jsme 1 milion párů. Děkujeme.

predajňa robel

Bylo to v době, kdy ve městě Partyzánské ještě fungovaly slavné Závody 29. augusta – ZDA. Pracoval v nich i náš otec a když jednoho dne přinesl domů obrovské kufry, byli jsme s bratrem zvědaví, co v nich je. A právě tehdy jsme už zřejmě nepatrně vykročili na cestu, která nás dovedla k více než milionu prodaných párů bot. Zamyslel jsem se proto nad tím, čemu vděčíme za to, že jste si nás za ty roky tolik oblíbili.

Boty z Baťovan

Hned v úvodu je třeba říci, že jsme se narodili ve správném městě. Díky své historii jsou někdejší Baťovany navzdory přejmenování dodnes známé jako město bot. Slováci si jednoduše zvykli, že zde vždy seženou kvalitní obuv. Tak proč jim to brát. Jako obuvník moc dobře vím, že něco takového nevybudujete ze dne na den. Přestože i v příběhu našeho města politika značně zamíchala kartami, ctíme zde tradice a s respektem k Baťovu odkazu věříme, že stále je na čem stavět. I když časy se mění a technologie postupují mílovými kroky kupředu, jedinečné postupy v zavádění inovací a tradice kvality zůstávají našimi hlavními pilíři.

Rodinný byznys

Když se v práci setkává rodina, má to jednu obrovskou výhodu – jakýmkoliv změnám na trhu se dokážeme přizpůsobit mnohem rychleji. Pokud si v 7 hodin ráno odsouhlasíme nějaký krok, v 9 se již realizuje. Takto jsme začali fungovat v roce 2008, kdy jsem společnost přebral společně se svým otcem. Dříve jsem studoval v zahraničí, ale nakonec jsem se rozhodl vrátit ke kořenům a zůstat žít i pracovat na Slovensku. Dnes si již troufnu říci, že po letech zkušeností máme „nos“ na kvalitu a vytříbený cit pro design.

Dokonalý výběr

Ročně navštívíme několik desítek obuvnických veletrhů, kde se vždy sejde nabídka aktuálních trendů i klasických modelů. Pokaždé se snažíme hledat zlatý střed. Každý trh vyžaduje něco jiného a slovenská nátura je v mých očích někde mezi italskou elegancí a německou kvalitou. Na začátku našeho podnikání proto hned v úvodu stálo rozhodnutí přinést do našich měst nabídku světových značek ušitou přesně podle zdejších představ. Náš otec kdysi pracoval pro známou německou značku Rieker, která je dodnes naším stabilním partnerem. Kromě ní také Gabor, Högl, Bugatti či Tamaris a mnohé další. Noví zákazníci, kteří k nám pravidelně přicházejí, nám však nedovolí „usnout na vavřínech“. Abychom vyhověli jejich vkusu, nabídku neustále rozšiřujeme o další značky. Naposledy to byly Liu Jo, Guess nebo například Karl Lagerfeld. Aktuálně jich máme v našem portfoliu více než 60, ale od každého výrobce nabízíme pouze ty nejlepší kousky.

Usnadnit život zákazníkům

Nejvíce mě dokáže potěšit, když mi zákazníci říkají, že v naší prodejně vždycky najdou nejhezčí výběr bot ve městě. Neboť vím, kolik času dokáže zabrat hledání správného páru, který bude na noze hezky vypadat, a navíc bude i pohodlný. Vážně, věděli jste, že u nás si můžete boty objednat online a vyzkoušet na prodejně? Přestože i my jsme tedy před lety vpluli do vod online prodeje, našich 32 prodejen je stále naší obrovskou výhodou. Lidé často nechtějí věřit, že tato služba funguje zcela zdarma a nezávazně. Neustále se mě ptají, kde pak boty skončí. Odpověď je, že zůstanou v naší prodejně, a kurýr tak nemusí najet další kilometry kvůli vrácení zboží a ušetří se i balicí materiál. A co už vůbec nechceme, je to, abyste si zbytečně nechávali boty, které nakonec nebudou podle Vašich představ a nevyužijete je tak, jak jste si představovali. Tolik opěvovaná udržitelnost v módě znamená jediné – všichni musíme nakupovat o trochu méně. Naším cílem proto je, aby naši zákazníci kupovali rozumně – kvalitní obuv, která jim sedne a splní všechny jejich požadavky.

Nejen pro krásu

Vyhovět všem však samozřejmě není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Velké značky i média na nás dnes z každé strany křičí, abychom se pokusili odlišit, nebáli se vyčnívat, zkoušeli pořád něco nového… Řekněte to ale lidem, kteří mají haluxy a potřebují speciální komfortní obuv, která jim přesně sedne. Nebo bankéři, který musí většinu svého pracovního času zapadnout do předepsaných rutin. To ovšem neznamená, že se nemůže obout stylově. Proto jsme pro všechny, kteří hledají každodenní jistotu v dobře tvarované obuvi z kvalitních materiálů, přinesli naše vlastní značky. To, že v nich noha vypadá skvěle, je jen vítaný bonus. V nabídce značky Robel najdete širší „kopyta“, která se dokonale přizpůsobí tvaru nohy, protože víme, že časem nohy potřebují něco jiného než kdysi. A značka ETIMEĒ je naše srdcovka přinášející tolik žádanou originalitu v podobě jedinečných detailů na elegantních botách, které jsou natolik pohodlné, že se dají bez obav nosit i celý den.

Kvalitní obuv z Partyzánského

Ne každý krok, pro který jsme se během naší historie rozhodli, byl správný. Ale jsem přesvědčen, že každý den děláme to nejlepší rozhodnutí, když se snažíme přizpůsobit tomu, co naši zákazníci potřebují. A asi právě to je hlavní důvod, proč se nám již podařilo prodat více než milion párů obuvi. Pokud jste dočetli až sem, pravděpodobně jste si už od nás někdy něco koupili. Jen Vaše zkušenosti nás posouvají dále, a budeme Vám proto vděční, když nám po kliknutí na odkaz necháte recenzi. Poněvadž díky tomu, že vy kráčíte v botách Robel, jsme my mohli přejít tuto cestu a pokračovat stále dál. Díky Vám dokážeme nadále přispívat k tomu, že jsou někdejší Baťovany stále synonymem města, odkud celé Slovensko nakupuje kvalitní obuv. Děkujeme za každý jeden pár, který jste si u nás koupili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze