Kategorie
 
 
 
 
 

Podzim miluje tenisky!

Milé dámy, velmi dobře víme, že když podzim zaklepe na dveře, znamená to jediné, krásné sandálky plné slunce, espadrilky plné zážitků či balerínky plné romantických momentů je čas odložit. Ovšem pro začátek stále můžeme zůstat věrné milovaným teniskám. Přece jen kotníkové boty ještě chvilku na nás počkají. První podzimní dny mají pro nás připravenou zcela pestrou nabídku modelů, které jsou stvořeny pro toto přechodné období. Chcete-li být trendy, bez polobotek či mokasín se určitě neobejdete. My bychom vám rádi ukázali, že i s teniskami šmrncovní podzim bývá. Marco Tozzi módě přece rozumí. Čtěte dál a nechte sa inspirovat!

1. TENISKY & SKINNY DŽÍNY

I vy patříte k těm dámám, které milují úzké džíny v kombinaci s teniskami? Tak vězte, že toto duo nechává vyniknout kotníky a celkový vzhled lahodí ženským nohám. Ptáte se, co na sebe? Máme odpověď, kratší rolák, přes který přehodíte lehký trenčkot a příjemný podzimní outfit je na světě! Pokud byste toužili sáhnout i po klobouku, je to určitě dobrý bod navíc!

2. TENISKY & SUKNĚ

Tady je řeč o kombinaci, která byla dlouhá léta zakázaným ovocem. A dnes se těší velké oblibě. Podzimní dny, které nás ještě netrápí silným větrem a deštěm, jsou skvělou příležitostí vyzkoušet tento originální look. Oblékněte si midi sukni, k ní slaďte volnější svetřík, ležérním tahem ho lehce zastrčte za lem sukně a obujte si tenisky. Už jen úsměv na tváři a můžete vyrazit.

3. TENISKY & ŠIROKÉ DŽÍNY

Víte, co je základem podzimního šatníku? No přece sportovní vesta! A k vestě pasují tenisky. I takový na první pohled obyčejný outfit však může rázem povýšit na módní, sáhnete-li po teniskách na paltformě. Džíny bychom zvolili sedmosminové, například boyfriend. Ještě stále patří mezi hity sezóny a v kombinaci s vyšší platformou vytvářejí sexi kontrast.

Tak co, milé dámy, inspirovali jsme Vás? Neváhejte a nahlédněte do naší aktuální nabídky tenisek, která s Vámi zvládne držet krok i během chladnějších dnů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze