Kategorie
 
 
 
 
 

Podzim je tu, přivítejme kotníkové boty!

kotníkové boty rieker

Mikro podpatky

Pokud sukně a šaty nechybí ve vašem šatníku ani v chladnější sezóně, jsou pro vás kotníkové boty s mikro podpatky kombinující pohodlí a eleganci jako stvořené. Ukážete tak svou ženskou stránku, ale vaše nohy zároveň nebudou trpět, tomu říkáme win-win! Pokud si získaly vaši pozornost, nakoukněte například ke značce Tamaris, která drží krok s módními trendy a její kolekce jsou plné elegance.

Kotníková obuv v motorkářském stylu

Možná už je ve svém botníku máte, protože tento trend snad z módní scény nemizí. Robustní, černé kotníkové boty se šněrováním nebo třeba cvočky jsou opět na vrcholu slávy a nenechte se zmást, nosí se ke klasickým džínům stejně jako elegantním kostýmkům! Kam se pro boty v trochu drsném stylu vydat? Zkuste značku Robel. Najdete tu totiž i hodně originální kousky, jako je motorkářská obuv zdobená knoflíky a dalšími neotřelými prvky.

Bílá, bílá, bílá

Přijde vám škoda, že se většina kotníkových bot drží tmavé palety barev? Pak se zamilujete do dalšího z trendů, kterým je bílá obuv. A zatímco dříve jsme ji vídali ve spojení s podpatky, tentokrát se zdá, že vedou rovné podrážky. V kurzu jsou nesmrtelné chelsea boots ale třeba i kotníkové tenisky. Všechny je můžete najít u značky s.Oliver, která si tento nový hit obzvlášť oblíbila.

V hlavní roli nadčasovost

Nepatříte k těm, kteří by si liknavost módních trendů užívali, a hledáte spíše boty, které budete moci nosit zítra i za pár let? Nakoukněte ke značce Rieker. V jejím repertoáru vládne pohodlí a ležérnost, které sluší každé době. Klasické tlumené barvy jako hnědá a černá, jednoduché tvary, nízké nebo chybějící podpatky –⁠ přesně to jsou prvky, z nichž budou vaše nohy jásat nadšením. 

Nohy v teple

Ruku na srdce, některé kotníkové boty jsou spíše módní záležitostí a ačkoliv první podzimní dny zvládnou bez potíží, s klesajícími teplotami je už nosíme stále méně a méně. Ale existují i modely, které s vámi projdou i mírnou zimu. Najdete je například u značky Skechers, která své modely uzpůsobuje tak, aby bez potíží zvládly nejrůznější rozmary počasí. Jsou vybaveny kožíškem, vysokými platformami chránícími před vlhkem i strukturovanými podrážkami, které snižují riziko uklouznutí.

 

Už víte, s jakými kotníkovými botami prochodíte novou sezónu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze