Kategorie
 
 
 
 
 

Kozačky na platformě jsou must-have letošní zimy!

kozačky na platformě

Tohle kozačky na platformě musí mít

Ať už se nakonec rozhodnete pro jakýkoliv z mnoha modelů kozaček s platformou, existují vlastnosti, které by jim neměly chybět. V první řadě si dobře rozmyslete samotnou výšku platformy. Aktuální trendy nás netáhnou do žádných extrémů, tak se raději držte trochu při zemi. Pár centimetrů vysoká platforma bude úplně akorát, zajistí potřebný komfort během nošení a věřte nám, na chodnících s čerstvým popraškem sněhu to oceníte. A zaměřte se také na materiál. Jde o zimní obuv, takže by měl být pevný, kvalitní a hřejivý. Vedle nešlápnete s kůží, trendy volbou bude semiš. Avšak pozor, tento materiál si žádá náležitou péči.

Šněrovací, nebo s kožíškem?

Kozačky na platformě se hodí pro nejrůznější události, od zamilované procházky zasněženým městem až po večírek. Záleží však na tom, pro jaký styl se rozhodnete.

 

  • Každodenní look: Chcete kozačky unosit co nejvíce? Pak sáhněte po klasické variantě s nízkou platformou, v jednoduchém designu a černé nebo hnědé barvě. K legínám i úzkým džínům je tato verze top.
  • Na party: Jestliže jsou pro vás kozačky na platformě spíše večerní záležitostí, zkuste zvolit model s vyšším podpatkem a akcenty, které dodají looku na výjimečnosti, jako je třeba metalický finiš nebo řetízky a další zdobení.
  • Business outfit: Kdo říká, že se tyto boty nehodí do kanceláře? Naopak! Jednoduchý kostýmek nebo cigaretové černé kalhoty perfektně doladí sofistikované modely v lesklém provedení nebo úzkou špičkou.
  • V rockerském stylu: Převládají ve vašem šatníku tmavé barvy a baví vás cvočky a kůže? Pak tento look podtrhněte správnou obuví. Kozačky na vyšší platformě se šněrováním budou trefou (doslova) do černého. 
  • Pohodlný outfit: Tento typ kozaček ale může být i vysoce komfortní záležitostí. Stačí zvolit variantu s kožíškem a pořádným zateplením.

Design, který vám sedne

Boty musí být nejen funkční, ale také nám musí slušet a dodat našim nohám (ideálně) parametry modelek. K tomu se hodí znát pár triků, které umí využít naplno kouzlo optických iluzí. Pokud máte velmi štíhlé nohy, nebojte se robustnější platformy i podpatku, které váš look perfektně vyváží. Krátkým nohám bude slušet vyšší podpatek, získají díky němu, alespoň na pohled, na délce. V případě širších lýtek hledejte boty s elastickým prvkem na boku, jenž se přizpůsobí tvaru nohy. 

Už víte, jaké kozačky vám budou dělat v chladném počasí společnost?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze