Kategorie
 
 
 
 
 

Kabelky jako dárek pod stromeček? To je nápad!

Přestože se nám obchodní řetězce snaží vetřít do vánočních nákupů již v září, až v prosinci je ten nejlepší čas vybrat ty nejkrásnější dárky pro naše blízké. Vy jste už našli ten správný dárek pod stromeček? Ani tentokrát Vás nenecháme ve štychu a jako odborníci na skvělou obuv a doplňky Vám prozradíme, jak na to. Speciálně na Vánoce máme totiž bohatou nadílku doplňků pro dámy i pány. Nákup Vám usnadňujeme pravidelnými slevami, tak se na to mrkněte!

Kabelky našich top značek - která si Vás získá?

Kabelky je potřeba vybírat s citem a pokud nemají být přímo pro Vás, zamyslete se nad přáním potenciální nositelky nebo nositele (ano, nabízíme také kvalitní pánské tašky!). Každá značka přináší kus své módní vize, která bude ta správná? Tamaris kabelky doplňují každý formální, ale i ležerný volnočasový outfit. Designy se známým logem na Vás čekají v tradičních kabelkách do ruky, crossbody kabelkách a samozřejmě na shopper taškách. Tamaris cítí moderní ženu a přinese Vám model ke klasickým šatům i k halence s džínami. Tamaris využijete zkrátka vždy a všude!

Geniální designový nápad a kabelky, které každé elegantní ženě sluší – Bugatti. Černá, béžová a olivová – to jsou barvy sezóny, ať už hledáte kabelku do ruky nebo praktickou tašku na notebook. Bugatti je zkrátka styl. Váš styl.

Kvalitní kožená kabelka přichází v provedeních značek Noelia Bolger  a Picard. Toto je dárek, který se neodmítá! Potěšte své manželky, partnerky, sestry, mámy a dcery krásou, kterou má jen pravá kůže. Ke kabelce Vám nabídneme také peněženky těchto značek, ať je nadílka dokonalá!

Kabelky Gabor lahodí každému oku, se stylovou kabelkou Rieker můžete klidně přidat v kroku, Nobo přinese extravagance trochu.

Dárek v podobě peněženky?

Ke každé kabelce lze nalézt ideální peněženku. Je škoda omezit se jen na nošení jedné jediné. Dárek v podobě stylového kousku v zářivé barvě a příjemném materiálu bude na světě, prohlédnete-li si nabídky ve značkách Bugatti, Noelia Bolger, Tommy Hilfiger nebo Gabor. Říká se, že pěkná peněženka přitahuje peníze a podle feng-šuej zůstáváte-li u staré či poškozené, peníze Vám naopak utíkají. Není tohle dost dobrý důvod k tomu, aby Vám Ježíšek přinesl ten správný dárek?

Pánové nemůžou přijít zkrátka!

Pokud se Vám nedaří vybrat další praktický dárek pro muže, i s tím Vám poradíme. Nakupte kvalitní a stylové doplňky Bugatti, které každou mužskou polovičku potěší. Výborně vypadající peněženky, šikovná pouzdra na kreditní karty (slyšeli jste již o technologii RFID, která brání krádeži Vašich dat?) a v neposlední řadě užitečné pánské crossbody tašky. U nás najdete to pravé od ponožek po cestovní kufry!

Největší radost je ta, kterou lze sdílet. Věříme, že při rozbalování letošních vánočních dárků tomu tak bude. Přejeme Vám, aby se radost z nakupování přetavila do radosti z obdarování!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze