Kategorie
 
 
 
 
 

Jaro přichází s Bugatti

Už jen pár týdnů nás dělí od času, kdy se příroda začne oblékat do jara a přezuje se do lehkých pohodlných bot. Přestože plně oceňujeme krásy zimy a zimní obuvi, jarní kolekce vítáme s otevřenou náručí a těšíme se na novinky, které přinesou. Bugatti, německá značka s italskou DNA, se na jaro 2022 připravila v dostatečném předstihu a my proto víme, co budete nosit! Představujeme Vám pánskou i dámskou kolekci, ve které hlavním hrdinou je styl a komfort přijde jako plnohodnotný kompars.

Pánská jarní kolekce sází na ověřené barvy i materiály. Tenisky a polobotky dostaly více modré, hnědá, šedá a černá byly vytříbené do dokonalých kombinací. Bugatti přichází i se sportovnější obuví, která je jako stvořená pro aktivní, ale počasím proměnlivé, jarní dny. Kotníkové boty mají ještě zateplení, takže přechod do nové sezóny nebude ani v nepříznivém klimatu problémový. Klima jako takové je v obuvi Bugatti důležité. Proto se mezi novými modely objevují ty se strukturou B-Tex, tex-membránou, která se pyšní vodoodpudivostí. B-Clima je další technologie, která přináší plus do moderních designových svršků. B-Clima znamená pro zákazníka prodyšnost materiálu, kdy boty odolávají nepříznivým vlivům zvenčí, zároveň ale odvádějí nechtěnou vlhkost zevnitř. Ortholite Insock přináší kromě prodyšnosti také lehkost materiálu.

BUGATTI KOMBINUJE KLASIKU S NOVINKAMI

Stylově pánské Bugatti sázejí na oblíbenou klasiku v podobě šněrovacích modelů, stále více se ale prosazuje také flexi zapínání slip-on. Společenskou obuv výrobce usazuje na klínovou podešev, hybridní tenisky mají nové podrážky, využitelné zejména, když se vyčasí. Když už budou teplejší dny na dosah, v nabídce jsou také jednodušší tenisky s „ponožkovou“ konstrukcí, odlehčenými podešvemi Genial Light a veganské svršky, zpracované bez chromu.

Bugatti dává razítko v podobě svého loga na mix materiálů, designy typu „used look“ (vzhled používané-opotřebované), nové embosované vzory a hru se stíny. Pánové, najděte svůj městský nebo sportovní look! Ostatní kolekce Bugatti spojuje klasiku s novinkami a obuje Vás pro každou příležitost.

Dámská kolekce je tvořena decentní barevnou škálou, které již klasicky dominuje kombinace a souhra bílé, béžové a zlaté. Absolutně lehce kombinovatelné modely tenisek okouzlí milovnice předvídatelné módní linie, které však lze docílit jen s důrazem na detail. Na detailech Bugatti záleží. Designéři šperkují volnočasovou obuv do podoby, ve které získává eleganci i tam, kde byste to nečekali. Proto si své nové tenisky hrdě obujte k šatům i k sukni! Dodáte svému outfitu módnost bez zbytečné škrobenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze