Kategorie
 
 
 
 
 

ETIMEĒ - nová značka pro ženy, které vyžadují více

Taková rána známe všechny - budík hlásí začátek dlouhého dne, a tak nejprve vybavíme vše, co je třeba a pak za pár minut doladíme make-up, vlasy a natáhneme si pěkné šaty. Doťukla by to efektní tečka v podobě elegantních lodiček či sexy sandálků, ale v rutině rychlých ran stejně volíme pro nohy příjemnější alternativu - komfortní boty, které zvládnou náš každodenní shon. A ty krásné boty, co už rok poohlížíme ve vlastním šatníku jako v reklamě, odkládáme „na lepší příležitost“. Ale kdo řekl, že krásné boty nemohou být zároveň pohodlné? I při vyřizování běžných povinností si zasloužíte cítit se žensky. A vůbec – proč dělat kompromisy, když můžete mít boty, které splní vše, co žádáte.

Novinka ušita na míru Vašim potřebám

Po letech výběru toho nejlepšího ze světové nabídky prémiových značek jsme Vám toužili přinést něco nového - boty, které splňují naše standardy z hlediska komfortu a designu, ale zároveň mají efektní detaily, díky kterým si je zamilujete. A tak vzniklo ETIMEĒ - elegantní doplňky pro každý den s designem jako ze světových mol. Značka hodná rozhodnutí ženy, která ví, co chce.

Boty jako manifest současných žen

Ženy, které dnes v módě udávají směr, hlásí návrat elegance do běžných dnů. Dobře však víme, že skutečný styl není jen o dokonalém designu, ale zejména o pocitu. Za osudovou ženu - femme fatale, byla odjakživa považována ta, která činí v životě správná rozhodnutí, módu nevyjímaje. Vybírat moudře, znamená investovat do věcí, které budete nosit ráda a vydrží vám více než jednu sezónu.

Vždyť děláme-li v životě ta správná rozhodnutí, i luxus se stává dosažitelný. A dnes už opravdu není in mít šatník plný bot. Se značkou ETIMEĒ přibyla do naší nabídky dokonalá nabídka univerzálních nadčasových kousků, se kterými zazáříte na letní oslavě, a zároveň je bez problémů sladíte na běžný den v práci. Basic boty z kvalitních materiálů Vám vydrží několik sezón, ačkoli si budou pamatovat i Vaše náročnější dny. Nekopírují slepě nejnovější trendy, ale nabízí umělecký motiv, který dokonale vystihne Vaši osobnost. Vždyť právě maličkosti jsou to, co tvoří skutečnou hodnotu. A to platí nejen v módě, ale také v životě.

Elegance s detailem

Každá z nás chce vypadat dokonale za každých okolností, ale zároveň potřebujeme obuv, která zvládne více než chůzi po molu či pózy do objektivu. S ETIMEĒ jsou stylové designy konečně dostupné i pro skutečné ženy. Ať už jste pracující studentka, vdaná manažerka nebo maminka na mateřské, která si chce občas připomenout, jaké to je se někam „nahodit“… ať už zastáváte v životě jakékoli role, víme, jak náročné je sladit je tak, abyste se při tom cítili sama sebou, a zároveň výjimečně.

Konečně dokonalá jarní bota

Právě jaro a s ním větší množství slunečných dní nabízejí více příležitostí ukázat v módě naši ženskost. Tak neváhejte vyzvednout vše, co je na Vás krásné ještě dříve, než přijde léto as ním pohodlnější sandálky či pantofle. Že vám na jaře stačí jedny lodičky v neutrálním odstínu? Ano, máte pravdu. Ale pokud máte cit pro jedinečný styl, vášeň pro umění nebo jen chuť zkusit něco víc, prohlédněte si nabídku ETIMEĒ pro jaro/léto 2023 plnou luxusních motivů a hravých detailů. Neboť si zasloužíte cítit se dobře každý den. Tak nečekejte na speciální příležitosti a udělejte vy sama z běžného dne výjimečný.

Nezapomeňte nám ukázat, jakou přidanou hodnotu jste botám ETIMEĒ dali vy. :) Označte nás na sociálních sítích @etimee.shoes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze