Kategorie
 
 
 
 
 

Dokonalá volba jménem Tamaris

Stihly jste už, milé dámy, naladit svůj šatník na podzimní notu? Pamatujte, být šik je výsadou značky Tamaris v každém ročním období. Naši sezónní nabídku vždy obohatí německá značka o nové styly, které ženským nohám lahodí a drží krok s aktuálními trendy. Inspirujte se!

Nebojte se, kombinujte

Fantazii se v dnešní době meze již nekladou. To, co by před pár lety bylo módní faux pas, je dnes považováno za módní záležitost. Elegance kombinovaná s uvolněným stylem, v překladu znamená, sukně nebo šaty s botami na masivních platformách, s dominantními podešvemi. Milovnice tenisek zase obohacují pohodlné outfity formálním kouskem, což v běžné řeči představuje sako, případně luxusní kabelka. Ať už tedy patříte ke kterékoli skupině dam, vsadíme se, že si i Vy najdete své srdcovky právě s nápisem Tamaris.

Široké kalhoty a jaké boty?

I Vy jste už zaznamenali velký comeback širokých kalhot a džínsů? Dokonce vám už nějaké padly i do oka? Ale následně se zjevila v hlavě otázka - co si k nim obout? Tamaris se módních výzev nebojí a připravených má hned několik odpovědí. K dlouhým kalhotám se ptají přece polobotky... hnědé, černé, na šněrování, s přezkou, vysokým podpatkem... volba je na Vás! Pestrých designů je plná paleta. Délka kalhot po kotníky se může jevit pro podzimní počasí nepraktická, ale sáhnete-li po teniskách na trendové podrážce, slibujeme Vám, budete spokojená. Elegantní a tak módní kulotky zase krásně ukáží ke kotníkovým botám. Imponuje vám závan extravagance? V tom případě je směle obohaťte o sexy punčošky.

Barevná sytost

Pravdou je, že když se podzim nebo zima chytí moci, zvykneme inklinovat k zemitým barvám. Letošní kolekce bot je však obohacena o modely, které chtějí vyniknout. Syté barvy jako burgundy, zda novinka sezóny půlnoční modrá říkají jasnou řečí, odhoďte zábrany a ukažte svůj styl!

Dejte tomu ten správný lesk

Nuda v módě nemá své místo. Proto pokud chcete zazářit, odlišit se, rozhodněte se pro lakované materiály, perleťové odlesky, jsou IN. Možná se zamilujete letos právě do metalických kotníkových bot či sněhulí a bude to v naprostém pořádku. Nechte promluvit své módní „já“ a buďte s Tamaris neodolatelná!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze