Kategorie
 
 
 
 
 

Dámské kozačky: Boty, které nikdy nevyjdou z módy

Žena leží na podlahe a má obuté čierne čižmy na opätku

Pokud kozačky dobře sladíte se svým outfitem, máte zkrátka vyhráno! Jestli například zvolíte kozačky nad kolena, můžete tak vytvořit velmi sexy look, anebo si vyberete kozačky, které končí těsně pod koleny, budete zase působit elegantně a šmrncovně.

Na podpatku nebo bez?

To je otázka, kterou si pokládáme mnohé z nás. Trendy kozačky naštěstí najdeme v obou kategoriích! Na Vás je pouze si říct, k jaké příležitosti si kozačky berete a také, jak dlouho v nich plánujete být. Potom bude rozhodování o mnoho snazší! Pojďme se na to podívat.

Prodlužte si Vaše nohy díky vysokému podpatku

Rády byste, aby Vaše nohy vypadaly delší? V tomto případě jsou pro Vás kozačky na podpatku ta správná varianta. Pakliže se v nich chystáte pouze přejít krátké vzdálenosti, dejte na jehly, ty vypadají báječně. V opačném případě se budete muset zaměřit na trochu stabilnější variantu podpatku.

GUESS DÁMSKÉ MÓDNÍ NÍZKÉ KOZAČKY

Když plánujete zůstat raději při zemi

Podpatky Vám úplně nevyhovují, nebo se v nich necítíte a rozhodly jste se tedy pro nízkou variantu Vašich kozaček? Máte spoustu možností si vybrat, jaké boty pro Vás budou ty pravé. Čím letos rozhodně budete IN, tak to jsou kozačky na platformě. Velmi vkusné kozačky na platformě si můžete pořídit například od značky Tamaris či Bugatti.

CAPRICE DÁMSKÉ ZIMNÍ KOZAČKY NA ZIP - HNĚDÉ

Jaký materiál je nejvhodnější?

Zajímá Vás, zda investovat do kůže či do syntetických materiálů? U kozaček, které budete nosit častěji se vyplatí investovat do kůže. Přírodní kůže je totiž zárukou kvality a rozhodně Vám vydrží nejednu sezónu. Jestliže ale Vaší trendy obuv provětráte jen několikrát málo do roka, či by mohla brzy vyjít z módy, můžete sáhnout po levnějších variantách. Ani v jednom případě však nikdy nezapomeňte prodloužit životnost Vaší obuvi pravidelnou údržbou, jako je impregnace bot či odstraňování nečistot vlhkým hadříkem. Pokud se jedná o větší nečistoty, můžete použít trochu mýdlové vody, ale nikdy ne jiné saponáty a přípravky.

Vysoké kozačky nad kolena jsou trendy

V posledních letech velice oblíbená varianta, kterou obléká nejedna celebrita. Zase zde máme na výběr ze spousty variant - na podpatku či bez a z různých materiálů. Rozhodně vyzkoušejte vysoké kozačky nad kolena s volným oversize tričkem podle stylu Kylie Jenner. Tento look je kombinací streetwear stylu s kouskem elegance. A pokud chcete být zásadně elegantní, zvolte jednoduché vysoké kozačky společně s větším výraznějším sakem a budete neodolatelná!

BAGATT DÁMSKÉ MÓDNÍ KOZAČKY - ČERNÉ

Vsaďte i na polokozačky

Dámské polokozačky, ty si oblíbila snad každá žena, která je vyzkoušela. Není se také čemu divit! Pokud otevřete jakoukoli platformu sociálních sítí jako je Instagram, Facebook či TikTok, uvidíte, že nejedna influencerka obula právě polokozačky. A kdo chce jít s módou, obuje je také. Existuje spousta různých druhů a barevných variant, vybere si tedy každá z nás. Jestliže býváte rády extravagantnější, vyberete si ty boty, co mají výraznější podrážku a celkový vzhled, ale pokud jste spíše na klasiku, najdete hladší a jednodušší varianty.

MARCO TOZZI DÁMSKÉ STYLOVÉ KOTNÍKOVÉ KOZAČKY

Letos máme v módě rockerské šněrovací polokozačky, které se výborně hodí například k džínám jakéhokoli typu a kožené bundě. Nicméně se určitě nebojte experimentovat, neboť dnešní doba nám rozhodně nic nezakazuje, ba naopak!

Obecně polokozačky skvěle padnou i k šatům a sukním, takže stačí už jen vybrat silonky, vhodnou kabelku, šperky a nápaditý trendy look je na světě!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze