Kategorie
 
 
 
 
 

Dámské boty v barvách podzimu: Které vybrat?

Stylové letní sandály, žabky a pantofle vyměníme za elegantní uzavřené lodičky, polobotky, mokasíny a tenisky. Vykročte do chladnějších dnů s nohama v teple díky modelům z naší nabídky.

Polobotky a mokasíny: Bez nich se na podzim neobejdete

Momentálně v naší nabídce naleznete silnou kolekci, která je připravena čelit dlouhým hodinám na nohu i prvním ranním mlhám a dešti. Právě proto se většina nových modelů od oblíbených značek vyznačuje tlustými, pevnými a odolnými podrážkami, stabilními podpatky a samozřejmě také vysoce kvalitními materiály.

Ať už během podzimu dáváte přednost jakémukoliv typu obuvi, bez alespoň jedněch dokonale padnoucích mokasín se rozhodně neobejdete. Přestože se původně tento typ dámských bot pojil s nízkými, nebo mnohdy žádnými podrážkami, aktuální trendy hovoří jinak a přináší mokasíny na podpatku i platformě. Kromě minimalistických mokasín v neutrálních barvách budou letos velice oblíbené i barevné modely a páry zdobené elegantními detaily, sponou, řetízky nebo třásněmi. Obout je můžete k basic, formálnímu i nadčasovému outfitu.

Opomenout nesmíme ani dámské polobotky. Ty jsou oblíbené zejména pro svou univerzálnost při přechodu jednotlivých ročních období. Skvěle se hodí pro podzim i jaro, kdy je po ránu ještě chladno na sandály, ale už je teplo na kozačky či kotníkové boty. S trendy polobotkami můžete ale bez obav vyjít vstříc i babímu létu. Chybu tak určitě neuděláte.

Kromě ročního období jsou univerzální také z hlediska příležitostí. Nezahanbí vás v business prostředí i během volnočasových aktivit. Podobně jako každý rok se i letos nesou polobotky ve znamení barev padajícího listí – červené, hnědé, béžové i khaki polobotky. Chybět ale nebudou ty vůbec nejžádanější černé a béžové varianty.

Vkročte do podzimu v trendy teniskách

Jestliže se o nějaké obuvi dá říct, že je skutečným must have podzimu, pak jsou to jednoznačně dámské tenisky!

Dámské tenisky se již dávno nehodí pouze pro sportovní aktivity. Naopak. Obout je lze do kanceláře, na cestu do školky pro děti, do města i na rodinný výlet. U nás navíc najdete tenisky jen od těch nejlepších fashion značek. Dámské tenisky totiž musí být šik a navrženy z nejlepších materiálů, jako je především kůže.

Nenechte se překvapit chladnými rány a vydejte se do podzimních ulic v teniskách s komfortní stélkou z naší podzimní kolekce.

Elegantní lodičky v modré barvě

Byla by škoda si myslet, že s příchodem podzimu je nutné přestat nosit vaše oblíbené lodičky. Jestliže chcete i na podzim působit dojmem skutečné bohyně, pořiďte si modré lodičky. Hodit se vám budou k džínám, kalhotovému kostýmku i vlněnému kabátu a rozzáří jakýkoliv podzimní den!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze