Kategorie
 
 
 
 
 

Béžové kozačky jako nejoblíbenější podzimní obuv

béžové čižmy

Béžové kozačky jsou podobně jako černé kozačky nebo hnědé kozačky považovány za nejuniverzálnější a zároveň nejstylovější dámské boty pro chladnější dny. Pokud tedy nějaké takové ve svém šatníku prozatím nemáte, je nejvyšší čas to napravit. Letošní zimu se bez nich skutečně neobejdete.

Styling béžových kozaček pro každodenní nošení

Béžové kozačky si lze pořídit v mnoha variantách a odstínech. Ať už zvolíte jakékoliv, vždy budou skvělým doplňkem městského, sportovního i elegantního stylu. Béžové kovbojské boty doporučujeme kombinovat s květinovými maxi šaty a koženou bundou. Béžové módní kozačky s gumou po stranách obujte k černým silonkám, kožené minisukni a roláku z jemného úpletu. Béžové vysoké kozačky jsou nejvhodnější ke skinny džínám a kabátku. Záleží jen na vás, jak je budete stylizovat.

Zatímco do města jsou vhodnější moderní kozačky v béžové barvě, do přírody raději sáhněte po béžových kozačkách s robustnější podrážkou nebo kozačkách s kožešinou.

Jak nosit béžové kozačky do práce?

S béžovými kozačkami nemusíte vyrazit pouze do města, ale jsou ideální také do práce. Vůbec nejlepší jsou v tomto případě modely na podpatku nebo na sloupku. Naprosto perfektně si rozumí s dámským sakem, kalhotovým kostýmem i sukní a svetrem s výstřihem do V. Chybu s nimi ale neuděláte ani tehdy, pokud je obujete k šatům. Zjednodušeně lze říct, že kozačky v béžové barvě na podzim dokonale nahrazují béžové lodičky, na které je touto dobou již poměrně chladno.

Populární jsou mezi ženami béžové modely s efektním vázáním a nejrůznějšími ozdobnými detaily, které z nich činí skutečný fashion prvek.

Světlé kozačky pro výjimečné příležitosti? Proč ne!

Módní faux pas nezpůsobíte ani tehdy, když si světlé kozačky vezmete na večerní příležitosti a výjimečné okamžiky. Jsou naprosto vhodné k minimalistickým stylizacím i k odvážným modelům. Tedy například k efektním šatům ve výrazné barvě, flitrované sukni nebo koženým midi sukním. Jsou ženy, které se je nebojí obout ani na podzimní svatbu!

Pořiďte si je i vy

Nezáleží tedy na tom, zda dáváte přednost elegantnímu, sportovnějšímu, streetwear nebo městskému stylu, protože světlé kozačky se skutečně hodí k čemukoliv. Jestliže váháte, jaké boty by měly letošní podzim doplnit váš šatník, kozačky v béžové barvě jsou sázkou na jistotu! Záleží pouze na vás, zda dáte přednost modelu s rovnou podrážkou, na podpatku, na zip nebo s gumou po stranách. Hodit se vám budou všechny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze